>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Курченко погодився розглянути пропозиції про продаж "Металіста"

Олігарх довів команду до страйків

Курченко погодився розглянути пропозиції про продаж "Металіста"
Фото: metalist.ua

Олігарх-утікач Сергій Курченко погодився розглянути пропозиції про продаж "Металіста", заявив у суботу телеканалу "Футбол 1" тренер команди Олександр Севідов.

"За моєю інформацією, президент дав згоду на розгляд потенційних нових власників клубу. Такого я раніше не чув. Я дуже сумніваюся, що нас засипають пропозиціями. Буду сподіватися, і футболісти сподіваються. Як би не складалася ситуація, ніхто з тих, хто зараз в Харкові, не хоче йти з "Металіста". Незважаючи на те, що вони дуже давно, а деякі взагалі не отримували гроші в Харкові, вони не хочуть йти. Бренд, база, стадіон, уболівальники, місто, все схиляє до того, щоб була сильна команда", - сказав він.

Курченко не платить зарплату футболістам вже кілька місяців. У зв'язку з цим перед матчем 16-го туру Прем'єр-ліги минулого тижня гравці "Металіста" влаштували демарш, відмовившись виходити на поле.

Матч відбувся тільки завдяки дзвінку Курченка. При цьому Севідов стверджує, що грошей олігарх так і не виплатив.

Нагадаємо, що у вересні харківський бізнесмен Олександр Ярославський заявив про бажання повернути собі ФК "Металіст", який його змусили продати Сергію Курченкові за часів президента Віктора Януковича.

За Курченка "Металіст" з "третьої сили" перетворився на середняка української прем'єр-ліги. Через борги із зарплати практично всі зоряні легіонери покинули Харків.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram