ГоловнаПолітика

Порошенко звинуватив Росію в побитті фанів "Челсі" в Києві

Порошенко зустрівся з гравцями збірної з футболу

Президент Петро Порошенко в неділю зустрівся з гравцями національної збірної України з футболу і подякував їм за досягнуті результати.

Капітан збірної Анатолій Тимощук подякував Президентові за особисту присутність на матчі зі збірною Словенії, а голова Федерації футболу України Андрій Павелко підкреслив важливість традиції запрошення воїнів АТО на кожну гру збірної.

Віце-президент УЄФА Григорій Суркіс звернув увагу Президента на проблеми в українському футболі, особливо підкресливши важливість невідкладного вирішення питання безпеки на футбольних аренах України відповідно до європейських футбольних норм. Він також звернувся з проханням створити відповідний координаційний орган для вирішення таких питань.

Коментуючи цю ситуацію, Президент зазначив, що, за його інформацією, "коріння цих провокацій йде не з України". За його словами, є всі підстави говорити, що за останніми провокаціями на матчі "Динамо" - "Челсі" стоїть Росія, яка хоче звинуватити Україну в расизмі. Президент повідомив, що доручив Національній поліції і СБУ ретельно розібратися в цьому інциденті і висловив сподівання, що УЄФА прийме зважене рішення щодо цього епізоду, повідомляє прес-служба Президента.

На завершення зустрічі Президент нагородив команду пам'ятними подарунками.

Нагадаємо, у вівторок збірна України домоглася виїзної нічиєї в матчі зі збірною Словенії і за сумою двох матчів вийшла на Євро-2016.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram