>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Фоменко на Іспанію викликав 8 гравців "Динамо"

Михайлу Івановичу сподобалися Бурда і Малиновський

Фоменко на Іспанію викликав 8 гравців "Динамо"
Фото: ffu.org.ua

Головний тренер збірної України Михайло Фоменко оголосив список із 25 гравців, яких викликали на найближчі матчі команди. З несподіванок відзначимо виклик у збірну Микити Бурди. Для захисника «Динамо» це перше запрошення в національну команду. Не забув Фоменко і про Євгена Хачеріді. Захисник випав з основного складу «Динамо», але в збірній йому знайшлося місце. Також отримав виклик Денис Гармаш, який тільки-но відновився після травми. Усього Фоменко запросив до збірної 8 гравців «Динамо». Із «Дніпра» викликано 6 гравців, із «Шахтаря» - 5.

Привертає до себе увагу і виклик Руслана Малиновського. Гравець молодіжної збірної та «Зорі» витіснив з команди Кирила Ковальчука.

Також Фоменко сформував список резервних гравців, до якого увійшли 8 футболістів.

Склад збірної України

Воротарі: Андрій П'ятов («Шахтар»), Денис Бойко («Дніпро»), Олександр Рибка («Динамо»).

Захисники: В'ячеслав Шевчук, Олександр Кучер, Ярослав Ракицький (усі - «Шахтар»), Євген Хачеріді, Микита Бурда (обидва - «Динамо»), Артем Федецький («Дніпро»).

Півзахисники: Олег Гусєв, Андрій Ярмоленко, Сергій Сидорчук, Денис Гармаш (усі - «Динамо»), Руслан Ротань, Євген Коноплянка, Роман Безус (усі - «Дніпро»), Микола Морозюк («Металург», Донецьк), Тарас Степаненко ( «Шахтар»), Артем Громов («Ворскла»), Руслан Малиновський («Зоря»), Анатолій Тимощук («Зеніт», Росія), Денис Олійник («Вітесс», Голландія).

Нападники: Роман Зозуля («Дніпро»), Філіп Будковський («Зоря»), Артем Кравець («Динамо»).

Резервний список збірної України:

Євген Селезньов, Валерій Лучкевич, Валерій Федорчук (усі - «Дніпро»), Кирило Ковальчук («Металіст»), Максим Малишев, Андрій Пилявський (обидва - «Зоря»), Іван Ордець («Шахтар»), Сергій Рибалка («Динамо»).

Нагадаємо, 27 березня Україна в Севільї зіграє з Іспанією в рамках відбору на Євро-2016. Наразі в активі двох збірних - по 9 очок, у Словаччини - 12.

31 березня наша команда проведе товариський матч проти Латвії у Львові.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram