>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Збірна України здобула другу перемогу на турнірі у Тбілісі

У суботу чоловіча збірна України переграла команду Румунії - 80:63 і таким чином здобула другу перемогу за два дні.

Збірна України здобула другу перемогу на турнірі у Тбілісі

Грати від захисту - таке завдання стояло перед українськими баскетболістами, і вони з ним добре впоралися. За перші шість хвилин гри підопічні Віталія Чернія пропустили лише 2 очки. Оговтатися від такого старту румунські баскетболісти зуміли лише наприкінці стартової десятихвилинки, яка закінчилася з рахунком 16:9 на користь українців. Не менш впевнено наші гравці провели і наступну частину гри, довівши свою перевагу перед великою перервою до 14 очок - 36:22.

Однак третя чверть для підопічних Віталія Чернія видалася невдалою - 14:23! Щоправда, надовго румунських баскетболістів не вистачило. У заключній чверті українці повернули собі ініціативу і довели гру до перемоги - 80:63.

Найрезультативнішими гравцями у складі української збірної стали: Сергій Гладир - 19 очок + 6 підбирань + 5 перехоплень; Максим Пустозвонов - 15 очок; В’ячеслав Кравцов - 13 очок + 6 підбирань; Дмитро Глєбов 11 очок.

У неділю збірна України зіграє останній матч на міжнародному турнірі у Тбілісі проти місцевих баскетболістів. Саме цей поєдинок і має визначити переможця турніру. Початок гри о 17:00 за Києвом.

Вікторія Веремієнко, Федерація баскетболу
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram