>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Збірна України у чвертьфіналі Чемпіонату Європи

Молодіжна збірна України (U 20) продовжує впевнену ходу Чемпіонатом Європи, який відбувається у Хорватії. У вівторок пізно ввечері підопічні Володимира Поляха здобули третю перемогу на турнірі, обігравши збірну Сербії 66 на 64.

Збірна України у чвертьфіналі Чемпіонату Європи

Баскетбол у Сербії спорт №1, тож матч проти збірної цієї країни не міг видатися простою прогулянкою. Після розкачки у першій десятихвилинці українські баскетболісти зуміли знайти свою гру, доволі впевнено провели другу чверть і на велику перерву пішли маючи 8 очковий гандикап 40 : 32.

Вже в наступній частині гри команда Сербії нівелювала перевагу українських баскетболістів, а початок заключної десятихвилинки ледь не став фатальним для підопічних Володимира Поляха. Стрімкий ривок збірної Сербії на початку четвертої чверті 10:2, здавалося, вирішив долю матчу. Проте, як виявилося, нерви в вітчизняних гравців залізні. Влучний триочковий від Олександра Липового скоротив відставання до 5 очок 57:62, потім Кирило Натяжко відзначився перехопленням та чудовим данком. Крапку в даному протистоянні поставив гравець БК Київ Руслан Отверченко, реалізувавши 2 кидки з дальньої дистанції.

У підсумку 66:64 і команда Володимира Поляха вже гарантувала собі участь у чвертьфіналі Чемпіонату Європи.

Наступну гру підопічні Володимира Поляха проведуть сьогодні проти Литви. Початок о 22:15 за київським часом.

Вікторія Веремієнко, Федерація баскетболу
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram