ГоловнаСуспільствоВійна

Росія атакувала балістикою, в Києві працювала ППО – є падіння уламків (оновлено)

Крім столиці, ворог націлився на Старокостянтинів. 

Росія атакувала балістикою, в Києві працювала ППО – є падіння уламків (оновлено)
Фото: скрин відео

Вранці понеділка російська армія атакувала Україну балістичними ракетами. "Кинджали" летіли на Старокостянтинів, також був запуск швидкісної цілі на Київ, писали в Повітряних силах.

У столиці та області працювала ППО. Про це повідомили в КМВА, КМДА і обласній військовій адміністрації. 

"Відмічено пуски ракет Х-47М2 «Кинджал» з носіїв МіГ-31К. В Києві працювало ППО. Перебувайте в укриттях до відбою тривоги", – повідомив голова КМВА Сергій Попко. 

За уточненими даними, падіння уламків є в чотирьох районах.

"В Солом’янському районі уламки пошкодили покрівлю багатоповерхового житлового будинку, один з уламків впав на територію школи, решта – переважно на відкритий території. Попередньо – без постраждалих. В Голосіївському районі уламок пошкодив дах автомобіля, інші впали на відкритій території. Теж попередньо без постраждалих. У Шевченківському районі – падіння уламків на відкритій території. Станом на зараз – без постраждалих. Задіяні усі оперативні служби. Дані оперативного зведення оновлюються та уточнюються", – повідомив голова КМВА.

У Солом'янському районі була пожежа. Також там три уламки впали на територію дитсадка.

"Пожежу в Соломʼянському районі, що виникла в одному з гаражів на приватній території внаслідок падіння уламку, ліквідували. Потерпілих немає. Уламки ракет виявили біля підʼїзду одного з багатоквартирних будинків, а також - на подвірʼї приватного будинку. В тому ж Соломʼянському районі уламки ракети впали біля супермаркету", – сказав мер міста.

У Голосіївському районі хвостова частина ракети впала в лісопаркову зону. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram