ГоловнаСуспільствоВійна

Росіяни обстріляли населені пункти в Херсонській області, є жертви

Троє людей поранені, одна жінка загинула.

Росіяни обстріляли населені пункти в Херсонській області, є жертви
Фото: Wikimapia

Російські військові обстріляли з артилерії Дар’ївську громаду Херсонської області, а також атакували Приозерне. Внаслідок обстрілів є загиблі та поранені.

Про це повідомили у Херсонській ОВА.

Оновлення. Ще одній людині внаслідок обстрілу у Приозерному, знадобилась медична допомога. 85-річна місцева жителька отримала вибухову та черепно-мозкову травми, а також контузію. Лікарі надали їй допомогу на місці, від госпіталізації вона відмовилась. 

"Окупаційні війська з артилерії обстріляли населений пункт у Дар’ївській громаді. З вибуховою травмою та осколковим поранення плеча й передпліччя до лікарні шпиталізували 63-річного жителя села Токарівка", — ідеться у повідомленні.

Також російські військові атакували Приозерне Херсонського району. Один зі снарядів влучив у подвір’я житлового будинку. Внаслідок чого смертельні травми отримала 72-річна жінка. 

Через обстріл ще двоє людей постраждали. В 41-річного чоловіка — вибухова та черепно-мозкова травми, а також поранення ноги. 58-річна жінка дістала уламкове поранення плеча, грудної клітини та живота. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram