ГоловнаСуспільствоВійна

Унаслідок нічної атаки “шахедами” на Київ пошкоджено адміністративну будівлю (оновлено)

Сили ППО збили всі ворожі дрони.

Унаслідок нічної атаки “шахедами” на Київ пошкоджено адміністративну будівлю (оновлено)
Фото: Офіс президента

Уночі 30 грудня росіяни атакували Київ бражуючими боєприпасами Shahed. У повітряному просторі столиці зафіксували п’ять безпілотників.

Про це повідомляє у Telegram Київська міська військова адміністрація.

“Ворог продовжує здійснювати масовані повітряні напади на столицю України. Після вчорашнього ракетного обстрілу, який не приніс агресору результатів, сьогодні вночі столиця витримала атаку іранських БПЛА Shahed”, – прокоментував начальник КМВА Сергій Попко.

В повітряному просторі Києва було зафіксовано п’ять ворожих безпілотників. Сили ППО здійснили вогневе ураження всіх цілей.

Один з баражуючих боєприпасів Shahed влучив у адміністративну будівлю в Голосіівському районі столиці, внаслідок чого будівля була частково зруйнована, а в житловому будинку поруч є пошкодження вікон.

Фото: Офіс президента

Оновлено. Столичний мер Віталій Кличко уточнив, що по Києву було випущено 7 дронів-камікадзе. 2 із них збили на підльоті до столиці, 5 – над Києвом. Внаслідок падіння обломків у Голосіївському районі пошкоджені вікна в житловому будинку та в одній нежитловій будівлі. Постраждалих немає.

В Офісі президента додали, що безпілотник Shahed влучив у чотириповерхову адмінбудівлю в Голосіївському районі. Через це сталася пожежа, її ліквідували. Також пошкоджено дев’ятиповерховий житловий будинок – вибиті вікна з 1 по 5 поверхи.

Фото: Офіс президента

 

Нагадаємо, під час сьогоднішньої нічної атаки іранськими “шахедами” Росія знову цілилась по об’єктах інфраструктури Київської області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram