ГоловнаСуспільствоВійна

Росіяни обстріляли чотири райони Дніпропетровщини, постраждало вісім людей

Серед постраждалих – троє дітей, найменшій дівчинці два роки.

Росіяни обстріляли чотири райони Дніпропетровщини, постраждало вісім людей
Фото: dnipro.tv

Уночі 25 серпня російська армія обстріляла чотири райони Дніпропетровської області – Синельниківський, Нікопольський, Криворізький та Дніпровський. Внаслідок обстрілів постраждало вісім осіб, серед яких троє дітей.

Про це повідомив у Facebook голова ОВА Валентин Резніченко.

Згідно з повідомленням, по Синельниківському району після опівночі ворог вдарив вчетверте за добу. У Великомихайлівці зруйновано кілька будинків. Постраждали вісім людей, серед них троє дітей. Найменшій дівчинці два роки. Усіх госпіталізовано.

"Продовжуються пошуково-рятувальні роботи в селищі Чаплине. Російська атака, що сталася напередодні, забрала життя понад 20 людей, серед них двоє хлопчиків – 6 і 11 років. Вони просто гралися у себе вдома, коли туди прилетіли російські ракети. Поліція відкрила кримінальне провадження щодо порушення законів і звичаїв війни", – розповів голова ОВА.

Нікопольський район ворог тричі накривав вогнем із "градів" та важкої артилерії. До Нікополя та Марганецької громади прилетіли 11 снарядів. Без постраждалих.

За словами Резніченка, Криворізький район обстрілювали російські "урагани" та "смерчі". Влучили до Апостолівської та Широківської громад. Село Кошове залишилося без світла. Декілька реактивних снарядів прилетіли і до одного з районів Кривого Рогу. Є руйнування житла. Люди не постраждали.

"У Дніпровський район росіяни направили ракету. Наші військові її збили", – констатував він.

Нагадаємо, ввечері 24 серпня російські війська обстріляли залізничну станцію Чаплине на Дніпропетровщині. Внаслідок обстрілів загинуло 25 людей, загалом постраждала 31 людина. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram