ГоловнаСуспільствоВійна

ЗСУ завдали удару по скупченню ворожої техніки і сили на межі Миколаївщини і Херсонщини

Оборонці атакували опорний пункт. 

ЗСУ завдали удару по скупченню ворожої техніки і сили на межі Миколаївщини і Херсонщини
ЗСУ, ілюстративне фото

Російські війська у південних областях України підступно застосовують авіаційні обстріли підрозділів захисників, мирних і звільнених населених пунктів.

Учора Росія важкою ствольною артилерією тричі обстріляла Кріворізький район та двічі – Миколаїв. Внаслідок обстрілу Миколаєва на північній околиці зруйновано житловий будинок та зерновий склад. Пожежу, що спалахнула, оперативно ліквідовано. Одна особа отримала легкі осколкові поранення, повідомили в оперативному командуванні "Південь" у facebook.

В Миколаївській області захисники ліквідували ворожий розвідувальний безпілотник "Орлан-10".

Росіяни парою ударних гелікоптерів Ка-52 атакували околиці Олександрівки на Херсонщині. У відповідь на це ЗСУ застосували авіаційний потенціл 5 разів, зокрема в районі адмінмежі Миколаївщини і Херсонщини.

"Наші штурмовики та гелікоптери нанесли удари по скупченням ворожої сили та техніки, опорному пункту та зенітно-ракетному комплексу “Стріла-10”, – зазначили в ОК "Південь". 

Там додали, що за минулу добу ліквідували 22 окупантів, реактивну систему залпового вогню "Ураган", 3 одиниці броньованої, 5 – іншої техніки і два склади боєприпасів. 

Нагадаємо, сьогодні вранці ворог знову атакував Миколаїв. Є влучання в багатоповерхівку. Деталі про постраждалих встановлюються. Місцева влада закликала не фотографувати і не оприлюднювати інформацію про влучання. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram