ГоловнаСуспільствоВійна

У Миколаєві пролунали потужні вибухи – влучили в багатоповерхівку (оновлено)

Загинули щонайменше пʼятеро людей. 

У Миколаєві пролунали потужні вибухи – влучили в багатоповерхівку (оновлено)
Обстріл Миколаєва 29.06
Фото: ДСНС

У Миколаєві зранку пролунали потужні вибухи. Ворог завдав ракетних ударів по різних обʼєктах, зокрема по житловому будинку. Станом на 17 годину було відомо про пʼять загиблих. 

Про це в Telegram повідомив мер міста Олександр Сєнкевич. 

"На місця вже виїхали рятувальники та медики. Не публікуйте фото з місць обстрілів! Всю інформацію повідомлю згодом", – наголосив він. 

Доповнення. Сєнкевич повідомив, що ворожий снаряд влучив у багатоповерхівку. 

"На місці триває пошуково-рятувальна робота. Працюють надзвичайники, медики та комунальники. Друзі, не публікуйте адресу і фото з місць обстрілів, не наражайте на небезпеку тих, хто зараз там рятує людей", – закликав мер. 

Доповнення. У ДСНС повідомили, що кількість жертв зросла з трьох до пʼяти. Постраждали ще пʼятеро людей.

Фото: ДСНС

Фото: ДСНС

Фото: ДСНС

До того голова ОВА Віталій Кім повідомив, що станом на 8:20 було відомо про трьох загиблих і пʼятьох поранених. Це уточнена кількість потерпілих і жертв: спочатку повідомлялось про двох загиблих і трьох поранених. 

Повітряна тривога, під час якої ворог завдав удару, тривала в області з 3:06 по 7:06.

Сєнкевич у ефірі телемарафону повідомив, що загалом було вісім ракетних ударів. Прилетіло в різні місця, зокрема в приватний сектор. Одна ракета влучила в пʼятиповерховний житловий будинок. Дані щодо постраждалих уточнюються. Повністю зруйновано один підʼїзд, другий – частково. 

Вчора вранці російська армія вдарила по Миколаєву та Очакову. В Очакові загинули троє людей, зокрема дитина. Поранень зазнали ще щестеро. 

У Миколаєві під час вчорашнього ранкового удару обійшлося без жертв, але вибухом пошкоджено військовий об'єкт, центральний міський стадіон та соціальну інфраструктуру.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram