ГоловнаСуспільствоВійна

На Кіровоградщині затримали двох осіб, яких підозрюють у диверсійно-розвідувальній діяльності на користь Росії

Під час огляду речей у них виявили шеврони й індивідуальні елементи форми російських збройних сил.

На Кіровоградщині затримали двох осіб, яких підозрюють у диверсійно-розвідувальній діяльності на користь Росії
Фото: НПУ

Поліцейські Кіровоградщини спільно з представниками територіальної оборони викрили двох осіб, які можуть бути причетними до диверсійно-розвідувальної діяльності.

Про це повідомили в пресслужбі Нацполіції.

Автомобіль підозрюваних зупинили під час перетину межі з Кіровоградською областю. Під час перевірки документів наряд блокпоста встановив, що водій і пасажир - уродженці Російської Федерації.

"Під час ретельного огляду транспортного засобу в салоні та багажному відділенні виявлено шеврони та індивідуальні елементи форменого одягу приналежності до російських збройних сил, тактичні рукавички, набої до автоматичної зброї, військові штик-ножі, корпус від ручного протитанкового гранатомета", - повідомили в Нацполіції.

Фото: Пресслужба Нацполіції

Фото: Пресслужба Нацполіції

Фото: Пресслужба Нацполіції

На технічних носіях підозрюваних, як зазначили правоохоронці, "виявили відомості, які можуть вказувати на те, що вони перебували на території України з метою ведення військової розвідки на користь країни-окупанта". Наразі затриманих передали співробітникам СБУ.

Нагадаємо, 3 березня київська поліція на одній зі станцій метро затримала чотирьох диверсантів, які намагалися сфотографувати вхід на станцію метро та прилеглу територію. Їх затримали з арсеналом зброї. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram