ГоловнаСуспільствоПодії

Львівські митники затримали чоловіка, який перевозив незареєстрований вантаж як "гуманітарну допомогу"

Представники благодійного фонду, куди затриманий начебто мав доставити товар, повідомили, що вперше чують про цю вантажівку та гуманітарний вантаж.

Львівські митники затримали чоловіка, який перевозив незареєстрований вантаж як "гуманітарну допомогу"
Фото: Facebook/Львівська митниця

На пункті пропуску "Краковець-Корчова" працівники управління протидії митним правопорушенням спільно зі співробітниками відділу внутрішньої безпеки Львівської митниці та мобільною групою територіального управління ДБР у Львові затримали вантажівку, що перевозила незадекларований товар під виглядом гуманітарної допомоги.

Про це йдеться на Facebook-сторінці Львівської митниці.

"Під час огляду вантажівки «Мерседес», якою керував громадянин України, було виявлено 8 палет зі спальниками, карематами та наметами, які намагалися провезти без проходження митного контролю. Водій автомобіля – громадянин України – пояснив, що перевозить гуманітарну допомогу з Нідерландів на адресу іменного благодійного фонду у Львів", - повідомили на митниці.

Фото: Facebook/Львівська митниця

Фото: Facebook/Львівська митниця

Водій надав номер телефону невстановленої особи в записці, що була приліплена до однієї з численних коробок. 

Працівники митниці зателефонували до представників названого благодійного фонду. Ті повідомили, що вперше чують про вантажівку та гуманітарний  вантаж. 

Митники передали матеріали в цій справі у ДБР. Весь товар наразі вилучили і повинні передати ЗСУ.

Нагадаємо, у Міністерстві внутрішніх справ України закликали не пропонувати прикордонникам хабарі за позачерговий або незаконний перетин кордону.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram