ГоловнаСуспільствоВійна

У Мелітополі окупанти знову захопили телевежу та вежі радіозв'язку

У місті блокують мобільний зв'язок та інтернет.

У Мелітополі окупанти знову захопили телевежу та вежі радіозв'язку
Мер Мелітополя Іван Федоров
Фото: скрин відео

У Мелітополі окупанти захопили телевежу та вежі радіозв'язку. У місті блокують мобільний зв'язок та інтернет.

Про це заявив міський голова Мелітополя Іван Федоров.

"Міська телевежа, як і міські вежі радіозв'язку, перебувають під контролем окупантів міста Мелітополя, тих людей, які на сьогодні по периметру контролюють місто, – озброєних військ РФ", – сказав він.

Федоров наголосив, що міська й державна влада не можуть контролювати контент, який поширюється через радіовежі та телевежу в місті.

Після цього прямий ефір урвався.

Згодом Федоров знову вийшов у прямий ефір на своїй фейсбук-сторінці. Він закликав містян ставити під сумнів усе, що сьогодні транслюється в Мелітополі по телебаченню і радіо.

Через те, що в місті немає зв'язку, Федоров лиш сьогодні дізнався, що президент Зеленський нагородив його орденом "За мужність". Міський голова наголосив, що ця нагорода не його, а всіх мешканців Мелітополя, які чинять гідний опір російським загарбникам.

Нагадаємо, 4 березня в Мелітополі загарбники захопили телевежу й увімкнули російське телебачення. Містяни вийшли на вулиці з національними прапорами й влаштували ходу за Україну. Вони вигукували окупантам "Мелітополь – Україна", "Ганьба", "Слава Україні", "Героям слава", "Смерть ворогам" тощо.

Напередодні в Мелітополі російські канали влаштували спектакль, показавши, як загарбників нібито радо зустрічають в місті. Насправді люди зустрічали окупантів з українськими прапорами та криками "Йдіть додому!"

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram