ГоловнаСуспільствоПодії

​У Харкові в ДТП постраждали п'ятеро людей, у тому числі двоє дітей

Водій "Daewoo Nexia" виїхав на зустрічну смугу руху і допустив зіткнення з "Hyundai".

​У Харкові в ДТП постраждали п'ятеро людей, у тому числі двоє дітей
Фото: hk.npu.gov.ua

У Київському районі Харкова сталася дорожньо-транспортна пригода, у якій постраждали п'ятеро людей, у тому числі двоє дітей.

Про це повідомляють на сайті Нацполіції.

Аварія сталася 19 липня близько 12:20 по вулиці Шевченка. Попередньо з'ясовано, що 60-річний водій автомобіля "Daewoo Nexia" виїхав на зустрічну смугу руху, в результаті чого допустив зіткнення з транспортним засобом "Hyundai" під керуванням 40-річного чоловіка.

Унаслідок удару "Hyundai" зіткнувся з автівкою "Honda", яка рухалася позаду в попутному напрямку. Водій "Daewoo", а також водій "Hyundai" із 35-річною дружиною та синами 3 і 7 років отримали травми та були доставлені до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги.

Фото: hk.npu.gov.ua

Фото: hk.npu.gov.ua

Повідомлення про ДТП зареєстроване в Єдиному обліку заяв і повідомлень Київського відділу поліції. Слідчий вирішує питання про відкриття кримінального провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Нагадаємо, раніше на трасі Київ-Чоп біля Мукачева зіткнулися легковик Mazda і вантажівка. У ДТП загинули головний тренер ФК "Мункач" Віктор Ряшко і двоє його дітей. Єдина людина в авто, яка вижила - дружина тренера.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram