ГоловнаСуспільствоВійна

Окупанти здійснюють пропуск людей через КПВВ за списками, - штаб ООС

Громадян просять враховувати цю інформацію під час планування поїздок.

Окупанти здійснюють пропуск людей через КПВВ за списками, - штаб ООС
Фото: EPA/UPG

Штаб операції Об'єднаних сил заявляє, що бойовики здійснюють пропуск людей через контрольні пункти в'їзду-виїзду за своїми списками.

Про це йдеться в повідомленні пресслужби ООС.

"Від тристоронньої контактної групи отримано інформацію, що російсько-окупаційні війська здійснюють пропуск людей через КПВВ по списках", - йдеться в повідомленні.

Штаб ООС застерігає, що збройні формування РФ можуть не пропускати людей через лінію розмежування, спираючись на дані списків, і просить громадян врахувати цю інформацію під час планування поїздок.

Разом з тим підкреслюється, що керівництво ООС, в тому числі й Державної прикордонної служби, відкриті до здійснення пропускних операцій, і в умовах карантину надає можливість переміщення через КПВВ "Станиця Луганська", "Мар’їнка", "Новотроїцьке" у визначений час.

Повідомлення про блокування бойовиками КПВВ на лінії розмежування надходять регулярно. Так, наприкінці червня йшлося про те, в "сірій зоні" між КПВВ "Новотроїцьке" і пунктом пропуску бойовиків "Оленівка" застрягли 35 осіб, яким угруповання "ДНР" відмовило у пропуску.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram