ГоловнаСуспільствоПодії

На варшавській трасі під Києвом сталася ДТП за участю "швидкої допомоги"

Постраждали троє людей.

На варшавській трасі у Київській області ввечері в суботу, 18 липня, сталася ДТП за участю машини "швидкої допомоги". Внаслідок інциденту троє людей потрапили до лікарні.

Про це повідомляє пресслужба обласної патрульної поліції.

"Сьогодні близько 17:00 патрульні отримали виклик про ДТП з травмованими в м.Буча. Інспектори побачили понівечені два транспортних засоби: Volkswagen Tiguan і Peugeot Boxer. У результаті зіткнення троє людей отримали травми і були госпіталізовані в лікарню", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що патрульні гарантували безпеку дорожнього руху на місці події. Механізм і всі деталі дорожньо-транспортної пригоди будуть надалі з'ясовуватимуть слідчі.

У патрульній поліції нагадали, що згідно з п.п. 3.2 ПДР України у разі наближення транспортного засобу з увімкненим синім проблисковим маячком та (або) спеціальним звуковим сигналом водії інших транспортних засобів, які можуть створювати йому перешкоду для руху, зобов'язані дати йому дорогу і забезпечити безперешкодний проїзд зазначеного транспортного засобу (і супроводжуваних ним транспортних засобів).

Напередодні в Ужгороді BMW протаранив "швидку". Трьох людей було госпіталізовано.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram