ГоловнаСуспільствоЖиття

Ляшко "замурував" вхідні двері в ресторан нардепа Тищенка

"Карантин - так карантин "один для всіх".

Голова Радикальної партії, колишній народний депутат Олег Ляшко разом з соратниками приїхав до київського ресторану "Велюр", пов'язаного з нардепом від "Слуги народу" Миколою Тищенком, і за допомогою будівельних блоків і монтажної піни "замурував" вхід до закладу.

Відео опубліковано на сторінці Ляшка у фейсбуці.

Свої дії колишній нардеп пояснив тим, що карантинні вимоги однакові для всіх громадян.

"Мільйони людей через карантин втратили роботу. А ці "слуги" називають себе "Слугами народу", а насправді - слуги своєї жадібності та слуги грошей... Це дороге гламурне г..но, яке вони для себе відкривають, щоб жерти і чай купувати за 500 гривень за чашку... Фермери не можуть продати за три копійки огірки... Тому карантин - так карантин! Для всіх", - прокоментував Ляшко.

На вітринах закладу і вікнах учасники цієї акції написали фарбою: "Карантин" і "Закон один для всіх".

Нагадаємо, напередодні поліція перевірила, чи працює ресторан нардепа Тищенка підпільно під час карантину. Відвідувачів у закладі не виявили, а з адміністратора взяли зобов'язання працювати винятково в онлайн-режимі.

Проте раніше журналісти-розслідувачі Bihus.info заявили, що "Велюр" продовжує працювати і приймати "відомих у політичних колах людей" під час карантину. Журналісти більш ніж тиждень спостерігали за рестораном і помітили, що туди приїжджали нардепи Антон Яценко і Олександр Кабанов, помічник нардепа від "Слуги народу" Олександра Мережка Павло Куфтирьов, якого також пов'язують з олігархом Ігорем Коломойським, менеджер "Метінвесту" Ріната Ахметова Віталій Кисіль.

Згодом нардеп Яценко запевняв журналістів, що він давно не відвідує ресторани і не заходив у "Велюр". Кабанов, навпаки, сказав, що був у ресторані, проте заходив "до свого друга Колі" (Тищенко, - ред.). Перший заступник голови Офісу президента Сергій Трофімов також заперечив, що відвідував ресторан і сказав, що він харчується вдома.

Сам же Тищенко заявив, що його ресторан працює як "штаб" для особистих зустрічей з помічниками. Нардеп також заявив, що йому дуже соромно, що його "рідкісні та поодинокі гості змушені виходити з ресторану голодними".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram