ГоловнаСуспільствоВійна

З початку доби бойовики сім разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі

Втрат серед військовослужбовців не було.

З початку доби бойовики сім разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі
Фото: Макс Левин

З початку доби російсько-окупаційні війська сім разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Втрат серед військовослужбовців не було.

Про це повідомляє пресцентр штабу операції Об'єднаних сил у фейсбуці.

"Противник обстріляв наші позиції із заборонених мінськими угодами мінометів калібру 82 мм, озброєння БМП-1, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї", - йдеться у вечірньому зведенні.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" зафіксовано чотири обстріли: поблизу Красногорівки - зі станкового протитанкового гранатомета; в районі населеного пункту Березове - зі станкового протитанкового гранатомета і великокаліберних кулеметів; поруч з Мар'їнкою - зі станкового протитанкового гранатомета; поблизу Павлополя - з автоматичного станкового гранатомета, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Три обстріли зафіксовано в районі відповідальності угруповання "Північ": біля Новоолександрівки - з мінометів калібру 82 мм - 4 міни; поруч з Кримським - з 82-мм мінометів - 10 мін і озброєння БМП-1; біля Новотошківського - з мінометів калібру 82 мм - 11 мін і станкового протитанкового гранатомета.

Нагадаємо, раніше на Донбасі були поранені українські захисники під час обстрілу з ПТРК військової машини, яка везла продукти харчування.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram