ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

У Франції депутата госпіталізували в реанімацію з коронавірусом (оновлено)

Також заразилися двоє співробітників парламентського кафе.

У Франції депутата госпіталізували в реанімацію з коронавірусом (оновлено)
Фото: EPA/UPG

У Франції з коронавірусом госпіталізували в реанімацію депутата Національної асамблеї (нижньої палати парламенту). Про це пише France 24. Імені парламентарія не розголошують.

У Національній асамблеї також повідомили, що коронавірус виявлено у співробітників парламентського кафе. Одного з них ізолювали, він перебуває вдома. Ще одного працівника їдальні госпіталізували після зараження.

Оновлення. Хворим депутатом є 68-річний Жан-Люк Рейтцер, він представляє республіканську партію, пише "Європейська правда".  Відомо, що з ним наприкінці лютого зустрічався український нардеп Олег Волошин. 

Напередодні президент Франції Макрон попередив, що країна неухильно рухається до епідемії коронавірусу, оскільки Міністерство охорони здоров'я повідомило про три нові смертельні випадки, в результаті чого кількість жертв вірусу зросла до семи.

За 5 березня у Франції зафіксували 138 нових випадків зараження SARS-CoV-2019, що стало найбільшим денним показником. Загальна кількість хворих сягає 423.

Нагадаємо, кількість хворих на коронавірус у світі на ранок 6 березня становить більш ніж 98 300 осіб. Померли 3383, одужали - 55 422 пацієнти.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram