ГоловнаСуспільствоВійна

За добу на Донбасі загинули три українських військових

Вони підірвалися на невідомому вибуховому пристрої.

За добу на Донбасі загинули три українських військових
Фото: http://www.mobilmusic.ru

За добу 9 грудня в зоні бойових дій на Донбасі загинули три українських військових. Вони підірвалися на невідомому вибуховому пристрої. Збройні формування Росії сім разів порушували режим припинення вогню, повідомили в пресслужбі Міністерства оборони України.

Вогонь вівся з гранатометів, кулеметів, іншої стрілецької зброї і БМП.

Два обстріли були біля Водяного - з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї.

"Біля Березового - з автоматичних гранатометів, неподалік Красногорівки - з гармат БМП-1, ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї, в тому числі і великокаліберних кулеметів", - уточнили в Міноборони.

Також вогонь відкривали неподалік Луганського - з протитанкових гранатометів, біля Хутору Вільного - гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів, а також біля Новолуганського - з РПГ, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї.

Від початку доби 10 грудня ворог вогневої активності не проявляв, втрат із нашого боку немає.

Нагадаємо, 8 грудня російсько-окупаційні війська сім разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Втрат у результаті обстрілів серед особового складу Об'єднаних сил не зафіксовано.

Про те, як змінилася кількість обстрілів і втрат сил ООС за час "режиму тиші", читайте в матеріалі LB.ua "Чи дійсно перемир'я впливає на кількість загиблих військових".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram