ГоловнаСуспільствоПодії

У лікарні помер рятувальник, який постраждав під час гасіння пожежі в одеському коледжі

Кількість жертв зросла до восьми осіб.

У лікарні помер рятувальник, який постраждав під час гасіння пожежі в одеському коледжі
Фото: facebook.com/maksymkutsyi

Увечері 7 грудня в Одесі помер рятувальник Сергій Шатохін, який у середу впав з великої висоти під час гасіння пожежі в будівлі на Троїцькій.

Про це повідомив глава Одеської обласної державної адміністрації Максим Куций.

"Щойно в лікарні загинув рятувальник Сергій Шатохін, який був у комі. Під час евакуації учнів коледжу пожежник упав з великої висоти й зазнав тяжких травм. Лікарі протягом трьох днів боролися за нього, але життя сміливого рятувальника обірвалося", - йдеться у фейсбуці Куцого.

Рятувальник став восьмою жертвою цієї пожежі.

Сергей Шатохин
Фото: pushkinska.net
Сергей Шатохин

Шатохін зірвався з драбини на рівні третього поверху, після того, як на нього впала Ксенія Бабенко, що вистрибнула з вікна. Дівчина стала першою жертвою пожежі. У п'ятницю, 6 грудня, її поховали в рідному селі Кілійського району.

Нагадаємо, що вранці 4 грудня на третьому поверсі шестиповерхового навчального корпусу коледжу сталася пожежа, площа якої досягла 4 тис. кв. м. Повідомлялося, що пожежа могла виникнути через проблеми з провіднею, яку не замінювалася з 1966 року.

У момент виникнення пожежі в навчальному закладі було 35 викладачів і 176 студентів.

Станом на 7 грудня, встановлено особи трьох із семи загиблих під час пожежі: 16-річної Ксенії Бабенко (вона померла в лікарні), викладачки математики та інформатики 43-річної Ганни Бортюк, секретарки коледжу 56-річної Марини Коваль.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram