ГоловнаСуспільствоПодії

Викрадачкою немовляти в передмісті Києва виявилася контужена в зоні АТО вихователька дитсадка

У поліції розповіли про зловмисницю.

Викрадачкою немовляти в передмісті Києва виявилася контужена в зоні АТО вихователька дитсадка
Фото: скрин видео

У поліції розповіли про жінку, яка викрала немовля в селищі Коцюбинське, яке розташоване всередині Києва.

Про успішне завершення спеціальної поліцейської операції "Перехоплення", затримання зловмисниці розповіли на брифінгу керівник Ірпінського відділу поліції Олег Петренко і співробітники патрульної служби міста Києва, інформує пресслужба столичної поліції.

"Як з'ясувалося, 26-річна зловмисниця - уродженка Бердичева з освітою вихователя, отримала контузію в зоні АТО. Жінка була вагітна від співмешканця, однак, у неї сталося раптове переривання вагітності. Про це своєму коханому вона не повідомляла і продовжувала імітувати майбутнє материнство", - йдеться в повідомленні.

Три місяці жінка жила в хостелі, а потім заявила близьким, що перебуває в пологовому будинку. У цей момент зловмисниця приєдналася до волонтерських спільнот, які пропонують допомогу молодим батькам. Під цим приводом і познайомилася з потерпілою матір'ю.

Коли жінки зустрілися, мати, не бачачи небезпеки, дала потримати сина новоспеченій знайомій, яка викрала дитину. На щастя, з хлопчиком все добре: його повернули матері.

Як повідомлялося, зловмисниця затримана в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. До суду буде подано клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

За цим фактом порушено кримінальне провадження за ч. 2 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram