ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики 21 раз обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі з початку доби

Втрат серед українських військових не було.

Бойовики 21 раз обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі з початку доби
Фото: EPA/UPG

Протягом поточної доби збройні формування Російської Федерації і її найманці 21 раз порушили режим припинення вогню на Донбасі.

Про це інформує пресцентр ООС в фейсбуці.

"Противник обстріляв позиції підрозділів Об'єднаних сил із заборонених мінськими угодами мінометів калібру 120 мм і 82 мм, а також з гранатометів різних систем і стрілецької зброї", - йдеться в повідомленні.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник зробив 11 обстрілів: чотири рази поблизу Новотроїцького, двічі неподалік Водяного, а також біля Новогнатівки, Березового, Павлополя, Піщевика і Мар'їнки.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник зробив 10 обстрілів: тричі неподалік Луганського, тричі поблизу Новолуганського, неподалік Кримського, Оріхового, в районі Золотого і неподалік Троїцького.

"Протягом поточної доби втрат внаслідок ворожих обстрілів серед особового складу Об'єднаних сил не було", - повідомили в штабі ООС.

2 жовтня бойовики 40 разів відкривали вогонь на Донбасі, тричі - в районі розведення сил біля Золотого. В результаті обстрілу один український військовослужбовець отримав поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram