ГоловнаСуспільствоЖиття

В Україні знову затримали кримінального авторитета "Тенґо Гальського"

Його кілька разів виганяли з країни і забороняли в'їзд.

В Україні знову затримали кримінального авторитета "Тенґо Гальського"
В Украине снова задержали "Тенго Гальского"
Фото: npu.gov.ua

Поліція повторно затримала в Одесі кримінального авторитета на прізвисько "Тенґо Гальський".

Про це повідомляють на сайті Нацполіції.

"Злочинець, відомий на прізвисько "Тенґо Гальський" або "Тенґо Пітерський", декілька разів незаконно перетинав кордон України, намагаючись налагодити тут злочинні зв'язки і поширити свій вплив. Тричі його затримували працівники правоохоронних структур і виганяли за межі держави. Сім місяців тому іноземця видворили востаннє і заборонили в'їзд на 10 років", - повідомили правоохоронці

Незважаючи на заборону в'їзду на початку року, він знову спробував проникнути на територію України. Однак інформація про його приїзд стала відома оперативникам Одеського управління Нацполіції. 1 жовтня правоохоронці затримали "Тенґо Гальського" і доставили його в Державну міграційну службу в Одеській області.

У зв'язку з відсутністю документів його помістили в пункт тимчасового перебування іноземців для видворення з України.

Нагадаємо, 36-річний зловмисник у 2013 році був коронований у російському Санкт-Петербурзі кримінальними "авторитетами" й отримав статус "злодія в законі". Він планував налагодити контроль і перерозподіл грошових потоків, отриманих від незаконних заволодінь, крадіжок, грабежів і розбійних нападів. Під його керівництвом мало діяти злочинне угруповання в Києві.

Уперше "Тенґо Гальського" вислали з України в 2016 році. У 2017-2018 роках його знову затримували. У квітні 2018 року його затримували в Києві, після чого видворили за межі України з забороною в'їзду. У лютому 2019 року "Тенґо Гальського" знову затримали в столиці. Йому мають намір заборонити в'їзд в Україну до 2037 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram