ГоловнаСуспільствоПодії

10-річний хлопчик у Маріуполі напився і жбурляв каміння в перехожих, відзначаючи "перший ювілей"

На матір дитини склали адмінматеріали.

10-річний хлопчик у Маріуполі напився і жбурляв каміння в перехожих, відзначаючи "перший ювілей"

Співробітники патрульної поліції в Донецькій області притягнули до адміністративної відповідальності мешканку Маріуполя, син якої у стані алкогольного сп'яніння жбурляв каміння в перехожих. Про це повідомила пресслужба патрульних.

Інцидент стався в Центральному районі Маріуполя кілька днів тому. У поліцію звернувся перехожий, який повідомив, що з недобудови на Георгіївській вулиці троє дітей жбурляють каміння в перехожих.

Коли екіпаж прибув за викликом, патрульним вдалося знайти тільки одного хлопця. "Під час спілкування з ним інспектори виявили ознаки алкогольного сп'яніння. Де діти отримали алкоголь, хлопчик не повідомив, але зізнався, що сьогодні в нього перший ювілей", - йдеться в публікації.

Нагадаємо, 2014 року Інститут Горшеніна проводив дослідження, результати якого показали, що більшість дітей уперше куштують алкоголь ще у віці 11-16 років. Так вважають 70% батьків підлітків. Чверть опитаних батьків (23,2%) допускають, що їхня дитина скуштувала спиртні напої ще у віці 5-10 років. Майже 5% батьків не знають, коли їхня дитина вперше скуштувала алкоголь.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram