ГоловнаСуспільствоВійна

На Донбасі сталося 32 обстріли

Втрат серед українських військових немає.

На Донбасі сталося 32 обстріли
Фото: Олена Максименко

За минулу добу, 28 червня, озброєні формування Російської Федерації 32 рази порушили режим припинення вогню. З них 16 разів - із застосуванням заборонених мінськими угодами артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів калібру 120 і 82 мм.

"Противник відкривав вогонь по наших захисниках з гранатометів різних систем, озброєння БМП, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї", - йдеться в ранковому зведенні штабу ООС.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник 13 разів обстріляв позиції Об'єднаних сил біля Широкиного, Опитного, Авдіївки, Водяного, Лебединського, в районі населених пунктів Піски, Талаківка і Мар'їнка.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" позиції наших захисників були обстріляні 19 разів біля населених пунктів Новгородське, Кримське, Новолуганське, Південне, Травневе, Золоте-4, Світлодарськ, Зайцеве, Луганське, Нижньотепле.

За минулу добу втрат серед українських військовослужбовців немає.

Відзначається, що на кожен обстріл противник отримав адекватну відповідь з озброєння, що не суперечить мінським домовленостям.

За даними розвідки 28 червня трьох окупантів знищено, ще троє - поранені.

З початку поточної доби ворог один раз обстріляв позиції Об'єднаних сил поблизу населеного пункту Новолуганське - з мінометів калібру 82 мм.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram