ГоловнаСуспільствоПодії

Адвокат бізнесмена Димінського вимагає закрити справу про смертельну ДТП

"У матеріалах справи досі немає жодного доказу його провини".

Адвокат бізнесмена Димінського вимагає закрити справу про смертельну ДТП
Петр Дыминский
Фото: football.ua

Адвокат бізнесмена Петра Димінського Микола Лисий вимагає закрити справу про дорожньо-транспортну пригоду, в якій загинула мешканка Львівської області.

Про це повідомляє Zaxid.net.

За словами адвоката за два роки після ДТП Димінському не було пред'явлено звинувачень, а термін розслідування не був продовжений.

Лисий підтвердив, що звернувся до правоохоронців з вимогою закрити справу, але не вказав, коли саме він це зробив.

"Немає підстав для притягнення Димінського до відповідальності. В матеріалах справи досі немає жодного доказу його провини в цій ДТП. У матеріалах справи, які я бачив, немає продовження терміну розслідування. Тому я звернувся до прокуратури Львівської області, щоб справу закрили. Коли я це зробив - я не пам'ятаю, може, місяць тому, але жодної відповіді я не отримав", - розповів адвокат.

Він також заявив, що не знає, де зараз перебуває Димінський, і відмовився від подальших коментарів.

У прокуратурі області підтвердили, що отримали заяву від адвоката 13 травня.

Нагадаємо, 18 серпня 2017 року на трасі Львів-Краковець "Мерседес" Петра Димінського врізався в "Опель" 31-річної жінки, яка здійснювала поворот за правилами дорожнього руху. Жінка загинула на місці.

Охоронець бізнесмена Андрій Борщ визнав себе винуватцем ДТП, але під час слідства було встановлено, що за кермом "Мерседеса" був сам Димінський. Охоронцю були пред'явлені звинувачення в приховуванні злочину.

Димінський був оголошений у всеукраїнський розшук, а МВС попросило Інтерпол оголосити його в міжнародний розшук. 22 серпня бізнесмен полетів до Швейцарії і відтоді в Україну не повертався.

Нацполіція повідомила про підозру Димінському 7 грудня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram