ГоловнаСуспільствоПодії

Суд заарештував поліцейського, який збив на службовому авто 10-річного хлопчика в Конотопі

У разі доведення провини йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Суд заарештував поліцейського, який збив на службовому авто 10-річного хлопчика в Конотопі

Жовтневий районний суд Полтави обрав запобіжний захід поліцейському, який на службовому автомобілі збив 10-річного хлопчика в Конотопі.

Про це повідомляють на сайті Держбюро розслідувань.

"Поліцейський-водій сектору реагування патрульної поліції №2 Конотопського відділу поліції Головного управління Нацполіції в Сумській області, керуючи службовим автомобілем Volkswagen Passat скоїв наїзд на 10-річного хлопчика, який переходив проїжджу частину по пішохідному переходу в районі вулиці Успенської-Троїцької. У результаті ДТП дитину з травмами госпіталізували в хірургічне відділення центральної районної лікарні", - йдеться в повідомленні.

Слідчі ДБР відкрили провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Суд Полтави заарештував підозрюваного на 60 днів з можливістю застави в розмірі 57 тис. гривень. Поліцейського також відсторонили від посади на цей термін.

У разі доведення провини йому загрожує ув'язнення терміном до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на термін до трьох років або без такого.

Нагадаємо, раніше в Чорноморську Одеської області сталася ДТП за участю службового автомобіля поліції, в результаті чого постраждав один правоохоронець.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram