ГоловнаСуспільствоПодії

Патрульним з Переяслава-Хмельницького, котрі п'яними стріляючи по банках улучили в дитину, повідомили про підозру

Готується клопотання про обрання підозрюваним запобіжного заходу.

Патрульним з Переяслава-Хмельницького, котрі п'яними стріляючи по банках улучили в дитину, повідомили про підозру

Двом співробітникам патрульної поліції Переяслава-Хмельницького, котрі важко поранили 5-річну дитину, оголошено про підозру.

Про це інформує прес-служба прокуратури Київської області.

"За процесуального керівництва прокуратури Київської області, сьогодні, 2 червня, слідчим Державного бюро розслідувань двом поліцейським повідомлено про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч.2 ст.28, ст.128 КК України, а саме в необережному тяжкому тілесному ушкодженні, скоєному за попередньою змовою групою осіб", - йдеться в повідомленні.

Встановлено, що зазначені працівники патрульної поліції 31 травня в м. Переяславі-Хмельницькому під час відпочинку вживали спиртні напої. Надалі домовилися постріляти з вогнепальної зброї по металевих банках та інших предметах, які були в місці, де могли перебувати люди.

"Внаслідок пострілів улучили в малолітнього хлопчика, який у цей час був на дитячому майданчику біля будинку, де розважалися поліцейські. У результаті дитина зазнала тяжких тілесних ушкоджень і була госпіталізована до лікувального закладу", - йдеться в повідомленні.

Прокуратура готує клопотання про обрання підозрюваним запобіжного заходу.

Нагадаємо, хлопчик дістав кульове поранення, коли гуляв у дворі свого будинку. У дитини важке поранення голови, відкрита черепно-мозкова травма. 5-річного Кирила транспортували до Києва, де за його життя борються найкращі лікарі країни.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram