ГоловнаСуспільствоВійна

З початку доби на Донбасі поранено одного військового

Бойовики 10 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ.

З початку доби на Донбасі поранено одного військового
Фото: EPA/UPG

З початку доби російсько-окупаційні війська 10 разів обстріляли позиції українських військовослужбовців на Донбасі. В результаті одного бійця було поранено.

Про це повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил в Фейсбуці.

"Збройні формування Російської Федерації вели вогонь по позиціях наших підрозділів з мінометів калібру 120-мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї", - йдеться в вечірньому зведенні.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник 7 разів обстріляв позиції Об'єднаних сил: 3 рази поблизу міста Авдіївка і села Гнутове - з станкових протитанкових гранатометів і стрілецької зброї; 2 рази біля населених пунктів Новотроїцьке і Красногорівка - з станкових протитанкових гранатометів; поблизу села Лебединське - з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї; в районі населеного пункту Піски - з автоматичних станкових гранатометів.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник 3 рази обстріляв позиції Об'єднаних сил: поблизу населеного пункту Шуми - з мінометів калібру 82-мм, автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї; біля населеного пункту Майорськ - з ручних протитанкових гранатометів; в районі населеного пункту Станиця Луганська - зі стрілецької зброї.

Нагадаємо, раніше президент Володимир Зеленський поговорив з канцлером Німеччини Ангелою Меркель про ситуацію на Донбасі і "нормандський формат".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram