ГоловнаСуспільствоПодії

У Харкові "замінували" 23 ТЦ, аеропорт і вокзал, у Кривому Розі - 10 багатоповерхівок і 5 лікарень

Людей евакуювали.

У Харкові "замінували" 23 ТЦ, аеропорт і вокзал, у Кривому Розі - 10 багатоповерхівок і 5 лікарень
Фото: пресс-служба Нацполиции

Поліція перевіряє повідомлення про "замінування" 25 об'єктів у Харкові.

"Повідомлення про загрозу вибуху в 23 торгових центрах, а також аеропорту і залізничному вокзалі надійшло на електронну пошту поліції 23 травня близько 17:30", - повідомляє прес-служба ГУ НП в Харківській області.

На місце події виїхали слідчо-оперативні групи підрозділів поліції, а також фахівці вибухотехнічного управління та кінологи.

На цю мить проводиться евакуація громадян, а також огляд приміщень та прилеглої території.

У Кривому Розі невідомий повідомив про замінування 10 багатоповерхових будинків, серед яких будинок, що входить в житловий комплекс, де проживають батьки президента Володимира Зеленського, і 5 лікарень, передають Українські Новини.

Як повідомила прес-служба Управління Національної поліції у Кривому Розі, повідомлення про замінування надійшло щодо багатоповерхових будинків за адресами: Віталія Матусевича, 6 (будинок входить у житловий комплекс, де проживають батьки Зеленського); Героїв АТО, 35; проспект Миру, 33; Залізна, 8; Станіславського, 4; Книжкова, 5; Тарасова, 42; Пісочна, 38; Василя Скопенка, 28; Святогеоргіївська, 15.

Також у 5 медичних установах на вул. Маршака, 7 (лікарня №7); вул. Женевська, 6Б (лікарня №9); вул. Вернадського, 141А (міськлікарня №10); вул. Володимира Великого, 33 (дитяча лікарня №4); вул. Дніпровське шосе, 41 (онкодиспансер).

Проводяться заходи з евакуації мешканців будинків, персоналу та пацієнтів лікарень.

15 травня невідомий вже повідомляв про замінування за аналогічними адресами.

Раніше сьогодні в Києві "мінували" міську клінічну лікарню. Пацієнтів у ліжках евакуювали на вулицю.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram