ГоловнаСуспільствоЖиття

Павловського доправили на засідання Шевченківського суду

Суддя відклала засідання на завтра, щоб розібратися з поданими клопотаннями.

Павловського доправили на засідання Шевченківського суду
Игорь Павловский
Фото: facebook.com/igor.pavlik.5682

Шевченківський райсуд відклав розгляд клопотання про зміну запобіжного заходу Ігореві Павловському, підозрюваному в організації вбивства херсонської активістки Катерини Гандзюк. Про це повідомляє РБК-Україна.

Відповідне рішення ухвалила суддя Олена Мелешак. Суддя зазначила, що відсутності Павловського на минулих засіданнях не пояснено.

"Суду надали відповідь, чому Павловського не доставляли стільки разів у суд. Тому що в нього було погіршення стану здоров'я. Деталей ми не можемо розголошувати. Є заява Павловського, що він відмовився від відеоконференцзв'язку. Також від слідчого надійшла сьогодні заява про те, що слідчий не може прибути на судове засідання у зв'язку з невідкладними слідчими діями", - сказала суддя.

Адвокат Максим Болдін заявив під час засідання, що його підзахисний перебуває під вартою нібито безпідставно. "Особа перебуває під вартою безпідставно з дня вручення нової підозри", - сказав адвокат.

Суд відклав засідання на завтра, щоб з'ясувати, скільки клопотань адвокати Павловського подали до Шевченківського суду.

"Ми продовжимо засідання завтра о 15:30. Зараз ми відкладаємо. Судді треба звернутися в канцелярію суду для витребування пояснень щодо інших клопотань захисту, поданих у Шевченківський суд", - заявила Мелешак.

Сьогодні самого Павловського доправили на засідання суду. Він повідомив, що почувається нормально.

Нагадаємо, судове засідання із заміни запобіжного заходу Павловському переносили вже тричі через відсутність підозрюваного.

10 листопада минулого року колишнього помічника депутата Верховної Ради Миколи Паламарчука Ігоря Павловського заарештували у справі про вбивство активісти Катерини Гандзюк. Павловського підозрювали в організації замовлення вбивства Катерини Гандзюк, зараз його підозру змінено на "приховування злочину".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram