ГоловнаСуспільствоПодії

Невідомі повідомили про замінування вокзалу і п'яти заводів у Харкові

Поліція проводить евакуацію громадян, огляд приміщень і прилеглих територій.

Невідомі повідомили про замінування вокзалу і п'яти заводів у Харкові
Фото: Сергей Нужненко

Невідомі повідомили про замінування залізничного вокзалу, п'яти заводів, торгового центру і ресторану в Харкові. Про це йдеться в двох повідомленнях на сайті поліції Харківської області (перше, друге).

22 квітня близько 09:30 у поліцію надійшла інформація про закладення вибухівки на вокзалі залізничної станції "Харків-Пасажирський", у торговому центрі "Україна" на проспекті Ювілейному, а також на Харківському тракторному заводі, заводах "Турбоатом" і "Електроважмаш".

Пізніше, близько 11:40, в поліцію повідомили про закладення вибухівки на Заводі ім. Малишева і заводі "Укрелектромаш", а також ресторані-курорті "Дубровський".

За відповідними адресами попрямували співробітники слідчо-оперативних груп і фахівці вибухотехнічного управління. Поліція проводить евакуацію громадян, огляд приміщень і прилеглої території.

Нагадаємо, впродовж дня виборів, 21 квітня харківська поліція отримала 14 повідомлень про мінування об'єктів.

Серед будівель, на яких нібито було закладено вибуховий пристрій, - аеропорт, дев'ять готелів, три торгові центри і кінотеатр. Поліцейські обстежили близько 127,4 тис. кв. м приміщень, 44 тис. кв. м прилеглої території, евакуювали 8162 людей, але ніяких вибухових пристроїв не виявили. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram