ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

МОЗ оголосило конкурс на посаду директора ДП "Медичні закупівлі України"

Претенденти повинні подати заявки до 17 квітня 2019 року.

МОЗ оголосило конкурс на посаду директора ДП "Медичні закупівлі України"
Фото: 2day.kh.ua

29 березня Міністерство охорони здоров'я України оголосило конкурс на посаду генерального директора держпідприємства "Медичні закупівлі України" (МОЗ), про це повідомляють на сайті МОЗ.

"Саме "Медичні закупівлі України" створює центр закупівельної експертизи і допомагає регіонам підвищувати ефективність використання місцевих витрат на закупівлю ліків і медвиробів", - ідеться в повідомленні міністерства.

Серед основних вимог до кандидатів: вища освіта за галуззю знань "Охорона здоров'я", "Право" або "Управління та адміністрування", а також стаж роботи на керівних посадах не менш ніж 3 роки і досвід роботи, пов'язаної з розробкою і впровадженням масштабних проектів у сфері закупівель, не менш ніж 2 роки. Повні вимоги оприлюднено на сайті Міністерства охорони здоров'я.

Останній термін подачі документів до 17 квітня 2019 року.

Як повідомляли, МОЗ наприкінці січня 2019 року оголосило перші тендери на закупівлю медичних препаратів у рамках програм Глобального фонду, зокрема на закупівлю логістичних послуг і лікзасобів проти опортуністичних інфекцій і побічних реакцій при лікуванні ВІЛ/СНІДу та туберкульозу, а також медичних респіраторів.

Нагадаємо, "Медичні закупівлі України" 13 березня 2019 року здійснило першу закупівлю ліків. Ціни на куплені препарати виявилися дешевшими, ніж у 2018 році через систему ProZorro.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram