ГоловнаСуспільствоЖиття

У Тернопільській області депутат міськради отримав 3,5 року за бійку з поліцейським у дискобарі

Депутат сам викликав поліцію.

У Тернопільській області депутат міськради отримав 3,5 року за бійку з поліцейським у дискобарі
Фото: www.obozrevatel.com

Суд засудив до 3 років і 6 місяців обмеження волі депутата міської ради Кременця Тернопільської області Олександра Гринюка за побиття поліцейського в дискобарі.

Про це йдеться у вироку суду.

За версією обвинуваченого, він близько півночі 6 грудня 2016 року зі своїми друзями прийшов у дискобар "Аква" біля автовокзалу в Кременці. Вони замовили каву і по 50 г коньяку.

Депутат сказав, що коньяк мав неприємний запах, відповідно, він припустив, що алкоголь контрафактний і викликав поліцію. Поліція прибула до закладу і почала опитування свідків.

Цієї миті депутат, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, почав знімати дії поліції на свій мобільний телефон і світити ліхтариком в обличчя оперуповноваженому. Поліцейський зробив зауваження депутату Гринюку, але той у відповідь вдарив кулаком в обличчя правоохоронця.

В суді підсудний заявив, що не визнає своєї провини і стверджував, що це поліцейський схопив телефон і вдарив його кулаком в живіт.

Після інциденту депутат пішов на танцмайданчик, а поранений поліцейський поїхав до лікарні.

Суд визнав депутата винним за ч. 2 ст. 345 (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків) і призначив йому покарання 3 роки 6 місяців обмеження волі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram