ГоловнаСуспільствоВійна

Двоє чоловіків продавали зброю і боєприпаси, вкрадені з військової частини на Житомирщині

Злочинців спіймали під час спроби продажу двох автоматів.

Фото: ssu.gov.ua

Служба безпеки України затримала в Житомирській області двох чоловіків, підозрюваних у продажу вкрадених з військової частини боєприпасів і зброї. Про це повідомляє прес-служба відомства.

Оперативники спецслужби встановили, що двоє раніше судимих жителів Новограда-Волинського налагодили збут зброї і боєприпасів, які, за попередньою інформацією, вони викрали в одній із військових частин на території області.

"Клієнтів" чоловіки підшукували серед своїх знайомих і представників місцевих кримінальних кіл. Правоохоронці затримали обох правопорушників поблизу Новограда-Волинського під час продажу двох автоматів з магазинами, пістолета з патронами і глушника, за які вони планували виручити 65 тисяч гривень.

Фото: ssu.gov.ua

Під час санкціонованих слідчих дій зі схованки, облаштованої в лісосмузі недалеко від районного центру, правоохоронці вилучили ще два автомати, три пістолети, глушники і патрони різного калібру.

У рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 3 ст. 410 і ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України, тривають невідкладні слідчі дії. Зараз вирішується питання про оголошення затриманим про підозру й обрання запобіжного заходу.

Фото: ssu.gov.ua

Нагадаємо, Міноборони підтвердило розміщення Росією 12 ракетних комплексів "Іскандер" за 250 км від кордону з Україною.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram