ГоловнаСуспільствоПодії

До 40 тис. жителів Бердянська знову залишилися без водопостачання

У неділю в місті повторно обвалився колектор

До 40 тис. жителів Бердянська знову залишилися без водопостачання
Фото: brd24.com

У Бердянську без центрального водопостачання залишилися від 30 до 40 тис. осіб у результаті повторного обвалення магістрального каналізаційного колектора. Про це повідомила прес-служба мерії.

Обвал стався увечері 3 лютого, з 19:00 припинили централізовано подавати воду в окремі частини Бердянська: Колонію, Макорти, Слобідку, Косу і в частину Центру (від пр. Азовського до пр. Східного, від вул. Консульської до вул. Горького).

За даними комунального підприємства "Бердянськводоканал", стався витік стоків від місця аварії в бік спорткомплексу, що свідчить про можливе подальше обвалення колектора. На цей момент облаштовують тимчасове перекачування стоків із цієї ділянки.

У місті частково обмежено рух автотранспорту, на місці провалу колектора на Мелітопольському шосе продовжують укладати нові пластикові труби.

Нагадаємо, минулого тижня близько 70 жителів міста залишалися без води через аварію на колекторі 27 січня. Бердянськ звернувся в обласну адміністрацію з проханням виділити з резервного фонду 21,7 млн гривень на ремонт міської аварійної каналізації.

За фактом відключення центрального водопостачання відкрито кримінальне провадження, поліція розслідує масштабну аварію каналізації і відключення водопостачання як службову недбалість.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram