ГоловнаСуспільствоЖиття

"Інтер" запускає суботні "десятихвилинки" митрополита Онуфрія

Програма буде виходити вранці і називатиметься "Слово Предстоятеля".

"Інтер" запускає суботні "десятихвилинки" митрополита Онуфрія
Фото: news.church.ua

З 27 жовтня телеканал "Інтер" запускає проект "Слово Предстоятеля" митрополита Онуфрія, який виходитиме щосуботи.

Про це повідомляється на сайті телеканалу.

"Сьогодні, коли православна церква переживає серйозні виклики, людям особливо потрібна підтримка і потрібні слова, які зміцнюють віру. "Інтер" надає можливість мільйонам вірних Української православної церкви почути свого предстоятеля - людину, яку вважають безумовним авторитетом у православному світі, яку люблять, цінують і поважають парафіяни. Блаженніший Онуфрій буде говорити про те, що важливо зрозуміти і пропустити через своє серце, щоб знайти спокій і усвідомлення сьогоднішнього дня, набути впевненості в завтрашньому дні. І внутрішньо прийти до миру", - йдеться у повідомленні.

На думку керівника Inter Media Group Ганни Безлюдної, зараз у людей є необхідність слухати богослужіння Онуфрія, адже не всі мають можливість відвідати для цього Києво-Печерську Лавру.

"Але не всі можуть там бути. Тому ми вирішили мільйонам вірних надати таку можливість через ефір... У людей в цьому є потреба. Це видно, зокрема, і за рейтингами інтерв'ю та звернень Блаженнішого Онуфрія, які були в нашому ефірі. Люди його чекають", - сказала вона.

"Щосуботи о 08:30 в ефірі телеканалу "Інтер" - "Слово Предстоятеля", слово, яке дає силу в часи тривог і спокус, агресії і розгубленості. Не пропустіть щотижневе звернення до вірних Предстоятеля Української православної церкви, Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія", - йдеться в анонсі телепередачі.

Нагадаємо, 15 жовтня глава УПЦ МП Онуфрій взяв участь у Синоді Російської Православної церкви в Мінську, де було ухвалено рішення розірвати взаємини з Вселенським Патріархатом.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram