ГоловнаСуспільствоПодії

Трьом поліцейським Миколаєва оголошено підозру в тортурах

Мешканця сусіднього села силою змушували визнати крадіжку.

Трьом поліцейським Миколаєва оголошено підозру в тортурах
Фото: news.pn

Двох оперативників Інгульського відділу поліції Миколаєва і патрульного поліцейського підозрюють у тортурах жителя сусіднього з Миколаєвом села Полігон з метою змусити його зізнатися в крадіжці.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Миколаївської області.

"Зловмисники, за попередньою змовою, без дозволу суду і власника житла, озброївшись дерев'яними битами та металевою ключкою для гольфу, безпідставно увірвалися у квартиру неодноразово раніше судимого чоловіка. Вони завдали йому численних тілесних ушкоджень, протиправно, із застосуванням примусу доправили в Інгульський відділ поліції, де катували всю ніч у своїх службових кабінетах", - зазначено в повідомленні.

Поліцейським оголошено підозру за чотирма статтями Кримінального кодексу: ч. 2 ст. 28, ч. 2 ст. 162 (порушення недоторканності житла), ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 371 (свідомо незаконний привід), ч. 2 ст. 127 (катування), ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 366 (службове підроблення).

Нагадаємо, в серпні 2018 року в Харківській області відправили під суд двох поліцейських, які вивезли в лісосмугу жінку, щоб вибити в неї свідчення в крадіжці телефону.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram