ГоловнаСуспільствоВійна

Під час артобстрілу бойовиками Новолуганського пошкоджено понад 100 будівель

У селищі частково відновлено світло, триває робота комунальних служб.

Станом на вечір вівторка у Новолуганському Бахмутського району Донецької області виявлено понад 100 будівель, які були пошкоджені під час учорашнього обстрілу бойовиками з "Градів".

Про це повідомила прес-секретар ГУ Нацполіції в Донецькій області Наталя Шиман.

"Групи фіксації поліції документували кожне руйнування, і станом на 18 годину вже виявлено понад 100 будівель, які були пошкоджені під час вчорашнього обстрілу", - написала вона у фейсбуці.

Відзначається, що протягом вівторка поліцейські допомагали жителям селища прибирати купи шиферу і бетону, а також латати вибиті в результаті обстрілу вікна.

За словами Шиман, у Новолуганському продовжує роботу поліцейський штаб, працює також штаб обігріву рятувальників, чергують бригади медиків. З настанням вечора поліцейські заступили на нічне чергування. У селищі частково відновлено світло, триває робота комунальних служб.

Нагадаємо, близько 17:00 в понеділок російсько-окупаційні війська з Горлівки обстріляли селище Новолуганське з реактивних систем залпового вогню. Поранення отримали 8 мирних жителів. Пошкоджено десятки житлових будинків, школа, дитячий садок, ФАП. Половину населеного пункту було знеструмлено через пошкодження ліній електропередач, частково пошкоджено газопровід.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram