ГоловнаСуспільствоВійна

У "сірій зоні" знайдено останки зниклого рік тому пенсіонера

80-річний чоловік повертався від рідних з Лисичанська додому в Алчевськ, коли потрапив під обстріл бойовиків.

Останки зниклого безвісти рік тому пенсіонера знайшли військові в "сірій зоні" поблизу Золотого Луганської області, повідомляє 5 канал.

80-річний чоловік повертався від рідних із Лисичанська додому в Алчевськ, коли потрапив під обстріл бойовиків. Годинник загиблого зупинився торік 1 листопада о 6:00. При ньому була сумка з дитячими підгузками, які він віз до Алчевська, пенсійні картки, гроші і документи.

"Зовсім близько від місця знаходження трупа є стара вирва. Ми звідти осколки зібрали. Безпосередньо під трупом був його телефон, який теж був пошкоджений одним з осколків. І теж поруч розірвався постріл від РПГ", - розповів військовий.

"Загинув у результаті обстрілу, який вівся незаконними збройними формуваннями з боку міста Первомайськ, який тимчасово не підконтрольний державній владі України. За цим фактом внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 288, частина 3. Тобто терористичний акт", - коментує слідчий

Попаснянського райвідділу поліції ГУ НП У Луганській області Олег Іовенко.

Останки загиблого поліцейські передали рідним з Лисичанська.

Нагадаємо, зараз у Луганській області працює тільки один пункт перетину в Станиці Луганській. Тому люди на свій страх і ризик намагаються перетнути лінію зіткнення стежками "сірої зони".

На переговорах Тристоронньої контактної групи 4 жовтня в Мінську була підтримана ініціатива про відкриття КПВВ "Золоте" 20 жовтня 2017 року. Однак КПВВ так і не відкрили.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram