ГоловнаСуспільствоПодії

У ДТП з двома маршрутками у Львові постраждали п'ятеро жінок

В одному з автобусів було 6 пасажирів, в іншому - 15.

У ДТП з двома маршрутками у Львові постраждали п'ятеро жінок
Фото: tsn.ua

У Львові в понеділок, 6 листопада, в результаті ДТП за участю двох маршруток постраждали п'ятеро людей, повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Постраждалих із забійними травмами госпіталізували до лікарні швидкої медичної допомоги.

За даними мерії, серед постраждалих 48-річна львів'янка, 41-річна і 28-річна жительки Дрогобицького району, 46-річна мешканка Жовківського району Львівської області та 57-річна мешканка Житомира.

В управлінні охорони здоров'я Львівської міськради уточнили, після ДТП на вул. Мазепи в травмпункт лікарні швидкої медичної допомоги доставлено 7 осіб. Госпіталізовано одну людину в стані середньої тяжкості, що не вимагає оперативного втручання. Всім іншим надали медичну допомогу і їх відпустили додому.

У прес-службі ГУ НП у Львівській області повідомили, що водій маршрутки №7, 58-річний львів'янин, не дотримався безпечної дистанції, в результаті чого зіткнувся з автобусом №31, який рухався попереду. В одному з автобусів було 6 пасажирів, в іншому - 15.

Раніше сьогодні Шевченківський районний суд Києва заарештував на два місяці водія маршрутки, який став винуватцем ДТП біля станції метро "Героїв Дніпра", в результаті якої загинула подружня пара.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram