ГоловнаСуспільствоПодії

У Чернівцях третю добу шукають водія буса, який насмерть збив студентку на переході

Мікроавтобус він за кілька годин до трагедії позичив на сервісі.

У Чернівцях третю добу шукають водія буса, який насмерть збив студентку на переході

У Чернівцях третю добу шукають водія, який насмерть збив дівчину на пішохідному переході. Мікроавтобус їхав на червоний сигнал світлофора і навіть не пригальмував, коли скоїв ДТП, повідомляє ТСН.

Смертельна аварія сталася на пішохідному переході біля 20:00 години, коли 19-річна дівчина переходила дорогу на зелене світло. Від удару її відкинуло на кілька десятків метрів. Медики, які приїхали за лічені хвилини, нічим допомогти не змогли - потерпіла померла на місці.

Загибла - студентка Буковинського державного медичного універститету. У Чернівцях вона жила з бабусею. Її тіло вже забрали батьки, щоб поховати вдома, на Волині.

Понівечений мікроавтобус патрульні через півгодини знайшли у дворі неподалік від місця аварії. Його лобове скло було розбите, а капот ще гарячий.

Правоохоронці встановили, що до скоєння ДТП причетний 39-річний житель Чернівецької області Геннадій Валентинович Австрієвський. Він має судимість за крадіжку, а навесні його затримали п'яним за кермом і позбавили водійських прав. Виявилося, що мікроавтобус Австрієвський за кілька годин до трагедії позичив на сервісі, де лагодив свій автомобіль.

Раніше повідомлялося, що оголошено про підозру другому учаснику смертельного ДТП в Харкові, в результаті якого загинули шість чоловік.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram