ГоловнаСуспільствоВійна

Собчак: за збройний конфлікт в Україні відповідальний Сурков

"Путін, швидше за все, залишиться при владі ще на шість років, і це буде трагедія".

Собчак: за збройний конфлікт в Україні відповідальний Сурков
Фото: EPA/UPG

Російська телеведуча Ксенія Собчак, яка оголосила про участь у виборах президента Росії в 2018 році, заявила, що за збройний конфлікт на сході України відповідальний помічник президента РФ Владислав Сурков.

Про це вона заявила в інтерв'ю Юрію Дудю, яке опублікувала "Медуза".

"Я до Суркова ставлюся, як до людини, яка на цей момент відповідальна за те, що відбувається в Україні. Я вважаю, що в нього на руках кров. Для мене ця ситуація виглядає так", - сказала Собчак.

За її словами, те, що Сурков вплутався в Україну, є "величезною його помилкою".

Собчак також прогнозує, що на президентських виборах у 2018 році знову переможе Володимир Путін.

"Путін, швидше за все, залишиться при владі ще на шість років, і це буде трагедія. Ми скочуємося в Середньовіччя. Річ навіть не у постаті: головне, щоб ніхто не залишався так довго. Два терміни по чотири роки - це максимум", - сказала вона.

"Чому це моє висування виглядає договірним матчем? Я, можливо, придумала і не найкращий варіант для боротьби, але що краще - сидіти і слухати російський реп? Усі ми перебуваємо в глибокій ж*пі, я пропоную робити хоч щось. Двох людей у країні знають 95% громадян. Мене і Путіна", - додала Собчак.

Нагадаємо, телеведуча Ксенія Собчак оголосила про своє рішення брати участь у виборах президента РФ. За її словами, голосування за неї фактично буде поверненням графи "Проти всіх". При цьому вона відзначає, що не має політичної програми, а її шанси на перемогу надзвичайно малі.

Собчак також заявила в інтерв'ю, що Крим по праву належить Україні. Вона вважає це "великою проблемою, яку необхідно вирішувати".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram