ГоловнаСуспільствоПодії

У центрі Одеси скоєно замах на першого заступника голови облради (оновлено)

Олега Радковського поранили в ногу, руку і поперек. Його життю нічого не загрожує.

У центрі Одеси скоєно замах на першого заступника голови облради (оновлено)
Фото: Думская

В центрі Одеси у середу ввечері стався замах на першого заступника голови Одеської облради, підприємця і колишнього народного депутата від партії "Батьківщина" Олега Радковського.

Як повідомляє Думская, Радковський отримав три вогнепальні поранення на вул. Грецькій, 5, виходячи з рибного ресторану.

За попередніми даними, у нього стріляли з малокаліберної гвинтівки. Заступника голови облради поранили в ногу, руку і поперек. Його життю нічого не загрожує.

У прес-службі патрульної поліції Одеси підтвердили факт стрілянини, додавши, що зараз на місці події працює слідчо-оперативна група.

Оновлення. Поліція відкрила кримінальне провадження за ознаками ст. 15 і ч. 1 ст. 115 КК України - "замах на умисне вбивство". У медустанові Радковському забезпечили цілодобову охорону, його стан стабільний, повідомила прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган.

Джерело в правоохоронних органах повідомило "Думськую", що пострілів було чотири.

Фото: прес-служба поліції Одеської області

За даними прес-служби Головного управління Нацполіції в Одеській області, стрілянину по Радковському вели з машини, що стоїть на парковці неподалік від одного з розважальних закладів у центрі міста. На місці події працюють слідчі і експерти. Встановлюють особи нападників і зброю, з якої велася стрілянина.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram