ГоловнаСуспільствоВійна

З початку доби на Донбасі поранено двох військовослужбовців

Бойовики 13 разів обстріляли позиції ЗСУ.

З початку доби на Донбасі поранено двох військовослужбовців
Фото: Макс Левин

Бойовики не припиняють обстрілювати позиції українських військовослужбовців у зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці.

"Оперативна обстановка у районі проведення АТО залишається складною. Підрозділи російсько-окупаційних військ продовжують порушувати умови припинення вогню на всій лінії зіткнення", - зазначають у штабі.

Особливо напружена ситуація на Донецькому напрямку, зокрема в південному та північно-східному передмісті Авдіївки. З початку доби зафіксовано 13 обстрілів. Не припиняються бої і біля Кам'янки. З півночі бойовики застосовували під час обстрілів піхотне озброєння, а пізніше обстрілювали опорні пункти військових з мінометів калібру 82 мм, протитанкових ракетних комплексів і озброєння танків. На цьому напрямку бойовики також обстріляли з гранатометів і великокаліберних кулеметів позиції бійців АТО біля Верхньоторецького.

На Приморському напрямку терористи чотири рази застосовували зброю проти підрозділів сил АТО. Ще до світанку бойовики, використовуючи гранатомети і стрілецьку зброю різних калібрів, обстріляли позиції ЗСУ в районі Гнутового, Широкиного та Лебединського. А ближче до вечора з боку тимчасово окупованої Старомихайлівки вели вогонь зі станкового протитанкового гранатомета по захисниках Красногорівки.

На Луганському напрямку встановилася відносна тиша. Тільки в районі Новоолександрівки ще в першій половині дня по українських військових відкривав вогонь ворожий снайпер.

"З початку доби в результаті ворожих обстрілів двоє українських воїнів отримали поранення", - додали в штабі.

Нагадаємо, 29 червня на Донбасі один український військовий загинув, четверо отримали поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram