ГоловнаСуспільствоВійна

Одного військового поранено в середу на Донбасі

Зафіксовано 18 обстрілів.

Одного військового поранено в середу на Донбасі
Фото: Макс Левин

Російсько-окупаційні війська з початку доби 18 разів обстріляли позиції сил АТО на Донбасі. Один військовослужбовець Збройних Сил України отримав поранення.

На Приморському напрямку з мінометів калібру 120-мм противник вів вогонь по позиціях біля Широкиного. З протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів обстрілювали опорні пункти в районі Водяного, а з гранатометів різних систем стріляли по захисниках Новотроїцького. Поблизу Мар'їнки діяли ворожі снайпери, повідомляє штаб АТО.

На Донецькому напрямку мінометами калібру 82 мм ворог накривав захисників Авдіївки і Верхньоторецького, а зі стрілецької зброї обстрілював захисників Новгородського. Також під Новгородським активізувався ворожий снайпер.

На Луганському напрямку з мінометів калібру 120 мм, протитанкових гранатометів і кулеметів великого калібру російсько-терористичні підрозділи били по опорних пунктах поблизу Новоолександрівки. З мінометів 82 мм калібру, гранатометів і великокаліберних кулеметів бив по позиціях в районі Троїцького. Позиції біля Попасної ворог накривав мінометами калібру 120-мм. З гранатометів різних систем і кулеметів великих калібрів стріляв по захисниках Новозванівки.

Нагадаємо, троє військових загинули і п'ятеро були поранені під час АТО 25 квітня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram