ГоловнаСуспільствоЖиття

Топ-10 цікавих заходів червня в столиці Новости компаний

У червні в Києві буде спекотно і від початку літа, і від фестивального драйву. Тому оренда квартир у Києві подобово буде не менше затребуваною, ніж у травні. Чи впали ціни на столичне подобове житло після Євробачення-2017, розповідають експерти центру бронювання «Добово».

Анонс столичних подій червня-2017 

Фестиваль-вечірка «Білі ночі». Для артистів різних музичних напрямків і їхніх фанів готують 5 сцен і таку саму кількість танцполів. Місце і час: Арт-завод «Платформа», 2-4 червня.

Фестиваль-ярмарок «Країна чудес Made in Ukraine» 3-4 червня займе Контрактову площу. Буде де відпочити, смачно поїсти, зробити оригінальне селфі і вдалі покупки.

Кольоровий забіг Kyiv Color Run - фестиваль яскравих фарб, веселого настрою і активних розваг - пройде 4 червня на Контрактовій площі.

Фестиваль для всієї родини Fun Family Fest анонсований як головна подія літа 2017 Sky family park. Дати фестивалю: 10-11 червня.

Фестиваль Beermaster Day - маленький український Октоберфест - збере поціновувачів пінного напою 10 червня на вулиці Десятинній, 12.

Перший парад «Джек Рассел Київ» 11 червня охопить площу Незалежності і Хрещатик.

Vibronica 2017. The Alchemy - одна з найбільш очікуваних музичних подій у форматі open-air - пройде 13-16 червня.

Фестиваль обертонної музики «Бубен-Фест» заплановано на 17 червня. Місце проведення традиційне - Труханів острів.

Забіг із собаками - благодійні заходи для спортсменів і всіх прихильників активного способу життя - відбудеться 17 червня на ВДНГ.

Ягідний фестиваль Ulichnaya eda познайомить з новими смаками і оригінальними стравами. Пройде на Арт-заводі «Платформа» 23-25 червня.

Як знайти комфортне подобове житло в Києві

Розвинений столичний ринок подобової нерухомості відкриває перед гостями міста широкі можливості вибору. У центрі онлайн-бронювання «Добово» стверджують, що бюджетну квартиру чи хостел, як і елітні апартаменти, можна зняти в центрі і на околицях.

У міру того, як відбувається відтік іноземних туристів, які приїхали на Євробачення-2017, ціни на оренду житла стабілізуються. Темп падіння досить повільний, що обумовлено суб'єктивними причинами, а саме прагненням власників отримати максимальну вигоду.

Але експерти «Добово» впевнені, що ринкові механізми ціноутворення, зокрема співвідношення попиту і пропозиції, візьме верх над небажанням власників опускати вартість оренди. Зокрема, на перші числа червня забронювати і зняти квартиру в Києві подобово на Dobovo.com можна менш ніж за 300 грн/добу, причому не на околиці, а в Шевченківському районі. До кінця червня кількість об'єктів оренди в цій ціновій категорії збільшується.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram