ГоловнаСуспільствоПодії

Поліція розслідує конфлікт зі стріляниною за участю голови наглядової ради "Київміськбуду"

Усіх учасників перестрілки встановлено, вони проходять медекспертизу.

Поліція розслідує конфлікт зі стріляниною за участю голови наглядової ради "Київміськбуду"
Фото: glavpost.com.ua

Поліція Київської області почала розслідувати конфлікт зі стріляниною на території пожежної частини в Василькові за участю голови наглядової ради холдингової компанії "Київміськбуд" Володимира Слончака.

Про це повідомляють на сайті обласного управління Нацполіції.

"Васильківські поліцейські затримали учасників конфлікту, які на території пожежної частини міста Васильків влаштували "розбірки" зі стріляниною. Один із них - голова наглядової ради публічного акціонерного товариства "Холдингова компанія "Київміськбуд" Володимир Слончак", - ідеться в повідомленні.

Відзначають, що 24 квітня пізно ввечері по дорозі з Києва до Василькова між двома учасниками дорожнього руху стався конфлікт. Водії переслідували один одного і блокували рух автомобілів. Потім вони заїхали на територію пожежної частини, де влаштували стрілянину.

"Один із чоловіків відкрив стрілянину з карабіна, яку почув наряд поліції охорони, що перебував неподалік. Правоохоронці приїхали і заспокоїли хуліганів, а також викликали на місце події слідчо-оперативну групу поліції", - повідомили в поліції.

Відкрито провадження за ч. 4 ст. 296 КК (хуліганство).

На цей момент усіх учасників конфлікту встановлено, вони проходять медекспертизу. Зброю і автомобілі в них вилучили.

Нагадаємо, в березні прокуратура Києва направила до суду справу колишнього чиновника компанії "Київміськбуд", з вини якого в 2010 році з комунальної власності були незаконно відчужені пакети акцій 34 корпоративних підприємств вартістю понад 70 млн гривень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram